centrul de mediere braila 


ultimele stiri centru mediere

 

Medierea, o profesie cu multe beneficii


Invitatul emisiunii "Recrutat in Galati" : Mediator, Florica Lungu, Vicepresedintele Asociatiei Centrul de Mediere Sud-Est.

Citeste detalii... 

 

Mesaj adresat tuturor celor care doresc să urmeze cursuri de formare pentru calificarea în profesia de mediator.


 

In ultima perioadă a fost semnalată o intensificare a activităţii unor Furnizori de formare neautorizaţi de Consiliul de Mediere, care pretind că au dreptul legal să desfăşoare cursuri de formare în profesia de mediator.

Urmare acestui fenomen, Consiliul de Mediere, singura autoritate competentă în domeniul medierii, organism autonom, de interes public, înfiinţat în baza Legii nr. 192/2006, privind medierea şi organizarea profesiei de mediator, modificată şi completată, face următoarele precizări:

 Citeste detalii... 

 

 CE ESTE MEDIEREA

Stiri

CSM despre proiectul de modificare a Legii privind medierea

Citeste detalii... 

Lege pentru ca Medierea sa devina obligatorie in justitie


Deputata PNL Alina Gorghiu a declarat duminica, cu ocazia conferintei de lansare a volumului "Medierea - oxigen pentru afaceri", ca pregateste o initiativa de modificare a Legii medierii 192/2006 prin care practica medierii sa devina obligatorie pentru spetele comerciale si civile, in conditiile in care in prezent este doar o solutie alternativa la instantele clasice.

Citeste detalii... 

Centrul de Mediere Braila organizeaza VARA MEDIERII


 

VARA MEDIERII

Braila, iulie- august 2011


 Citeste detalii... 

Centrul de Mediere Braila organizeaza curs formare initiala mediatori in perioada 07.03-13.03.2011 si 21.03-27.03.2011


Centrul de Mediere Braila organizeaza, in parteneriat cu Centrul de Mediere Craiova, curs formare initiala mediatori in perioada 07.03-13.03.2011 si 21.03-27.03.2011.Citeste detalii... 

Conferinţa "Medierea- Prezent si Viitor"


Centrul de Mediere Braila a organizat, pe data de 20 ianuarie 2011, in parteneriat cu Prefectura Braila, Conferinta „Medierea- Prezent si Viitor”, eveniment ce s-a desfasurat incepand cu ora 10.00 in Sala Mare a Prefecturii Braila. La baza Conferintei au stat Legea nr 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator, modificata, si Mica Reforma in justitie(   Legea nr 202/2010 privind unele masuri de accelerare a proceselor) care contine prevederi foarte importante pentru activitatea de mediere.Citeste detalii... ARTICOLE MEDIRE

 

LINK-URI UTILE 
 
 

Cauta in site

Introduceti in campul de mai jos cuvantul cautat:

Inscriere Newsletter

 

Adresa de e-mail:

 

MEDIERE

STOP JUSTIŢIEI NEDREPTE ! Campanie EVZ

 

 Potrivit Elisabetei Ciucă, judeţele fruntaşe la capitolul proceselor stinse prin mediere sunt Brăila, Bihor, Dolj şi Iaşi. În Brăila, anul acesta, au fost soluţionate 1.000 de dosare prin mediere, în vreme ce, anul trecut, în absenţa ultimelor modificări legislative, doar 20 de dosare au fost soluţionate pe această cale.

 

Medierea in cazuri de malpraxis

 

          Incepând din luna iulie a.c., Comisiile de monitorizare şi competenţă profesională pentru cazurile de malpraxis de la nivelul direcţiilor de sănătate publică vor avea obligaţia să raporteze, lunar, la Ministerul Sănătăţii situaţia sesizărilor primite şi modul de soluţionare al acestora.

 

 

Home   |   Cine suntem ?   |   Mediatori   |   Articole mediere   |   Stiri si evenimente   |   Galerie imagini   |   Link-uri utile   |   Contact

Webdesign: www.isagroup.ro